Felfázás kezelése

Szeretnék reményt adni azoknak a nőknek akik hasonlóan a felfázással küzdenek és még nem találták meg a hatékony gyógymódot. Szeretném ha tudnád, van remény! Ha már mindent kipróbáltál, akkor is van egy biztos megoldás, hogy többet ne szenvedj a hólyaghuruttól!

Friss topikok

  • Melany: Szia! Bocsánat, hogy csak most válaszolok, gondolom azóta elmúltak a tüneteid. Javaslom beszélj e... (2013.01.15. 15:48) Tavaszi első felfázás
  • kittii14: Szia.Nekem 1 napja vannak olyan tünetetim , hogy alhasi fájdalom, többször érzem azt hogy pisilnem... (2012.02.21. 13:33) Ma pontosan az történt velem, amitől már régóta féltem. Felfáztam!
  • Melany: Szerintem a leghelyesebben teszed! Ha a megelőzésre odafigyelünk, nem kell kapkodni, mert nem lesz... (2010.10.23. 12:35) Szex és egyéb kiváltó okok
  • Melany: Az áfonya minden formában jó, de a tőzegáfonya a legjobb. Én is szoktam teázni, nem érdekel, amúgy... (2010.10.23. 12:35) Válasz Kilanak
  • Kila10: Sziasztok! A segítségeteket kérném. Fel vagyok fázva elég hosszú ideje,az antibiotikumos kezelést... (2010.10.12. 17:19) Ha nagy a baj

Jön a rossz idő! Vigyázz! - Új ruhát vegyenek!!!

2010.09.03. 13:42 - Melany

Ha Te is úgy vagy vele, hogy fagyos vagy és már előre félsz az ősztől, pár nap alatt 20 C fokot esett a hómérséklet, hát nem rajongok érte.

Amir ilyenkor nagyon figyeljün oda: 

Néhány tipp:

felfazas.lap.hu

Szeptemberben még bennünk van, hogy nemrég a strandon heverésztünk és süttetük a napon  hasunkat és nem is fáztunk fel. Ilyenkor most a legveszélyesebb, hisz ha lengén öltözünk és megfúj a szél, már attól is kész a bajunk.

Nagyon fontos, hogy ha felfázós vagy nadrágot húzz ebben az átmeneti időszakban (szeptember, október) még hozzá nem szoksz a hideghez, utána bátran húzhtasz megfelelően meleg harisnyával szoknyát is.

Tehát a szél: Ez is lehet kiváltó oka a felfázásnak, főleg ha a derekad kint maradt.

Megelőzés: Roppantul egyszerűen megoldom már ezt a problémát. Kidobtam az összes régi pólómat, ami nem ért a derekamnál minimum 5-10 cm-rel lejjebb, hogy be tudjam tűrni a nadrágba. 1.000 Ft körül már lehet kapni jó minősígű pamut rövid újju pólókat, aminek a szára sokkal hosszabb.

Pl New Yorker, Jeans Club, stb, bevásárlóközpontokban nézz egy kicsit körbe.

Nem nagy pénz az egészségedért és még lesz egy új rucid is :-)

Gondolj bele mennyibe kerül a sok sok gyógyszer, dokihoz járás stb.. Inkább költök pár új rucira (hozzáteszem én már régebb óta így vásárolok, hogy nézem a póló/felső hosszát) mint a gyógyszerekre vagyonokat.

Gondold át megéri e órákat a forró vízben szenvedni, vagy jobban esne egy kis vásárló körút?! Te melyiket választod?

Hát én bíz maradok a vásárlásnál!

Gyere velem shoppingolni! Nem bánod meg!

Lányok, csak az egészég védelmében!

Ha viszont mégis csak ragaszkodsz a jól bevált rövid felsőidhez, az előző bejegyzésemben olvashatsz egy derékmelegítőről, (bár ezt is meg kell venni -2500 Ft körül van / db) de örökre szól.

Vásárlásra fel lányok!

Mel,

 

A bejegyzés trackback címe:

https://felfazas.blog.hu/api/trackback/id/tr22268908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása